Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστήμιο Πατρών από 10-12 έως Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Το συνέδριο αυτό είναι αφιερωμένο στον Aaron T.Beck, πατέρα των γνωσιακών ψυχοθεραπειών  και αποτελεί συνέδριο -σταθμό αφού συμπληρώνει μια δεκαετία από το 1ο συνέδριο που έλαβε χώρα επίσης στην Πάτρα.

Στη διάρκεια της δεκαετίας αυτής γίναμε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου προόδου των γνωσιακών -συμπεριφορικών θεραπειών στον Ελληνικό χώρο με την ανάπτυξη τριών επίσημων Γνωσιακών Συμπεριφορικών Εταιριών, που συνεργάζονται  αρμονικά και αναλαμβάνουν εναλλακτικά τη διεξαγωγή ενός εκάστου των συνεδρίων.

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο έχει ιδιαίτερη θεματολογία αφού επιλέξαμε ζητήματα που αναφέρονται αφ ενός μεν σε κλινικά διλλήματα και αδιέξοδα και στην αντιμετώπιση τους,  αλλά και στην πρόοδο των γνωσιακών θεραπειών με την προσθήκη νέων προσεγγίσεων (αποκαλούμενων από πολλούς  «τρίτο κύμα» ή «τρίτη γενιά» )

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις και εφαρμοσμένα εργαστήρια από διακεκριμένους συναδέλφους, στρογγυλές τράπεζες, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Με την προσδοκία της ενεργούς συμμετοχής σας, σας προσκαλούμε να  ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας στην - λίαν προσβάσιμη πλέον οδικά - όμορφη Πάτρα.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.  

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής                            Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής 
     

 Στέφανος Κούλης

 

 Ιωάννης Γ. Παπακώστας